dinsdag 6 december 2011

Sinterklaas?

 Het waren helaas geen Sinterklaascadeautjes die mij vanmorgen lagen op te wachten, maar een doodzieke poes :( Mama kwam mij wakker maken om te vertellen dat ze dacht dat Kiara aan het doodgaan was. Papa had haar 's nachts gevonden in de veranda, naast een plasje braaksel en ze bewoog niet meer echt. Mama en ik hebben haar dan binnen gelegd. Toen ik haar opppakte miauwde ze eventjes, en dat ging door merg en been. Mama moest gaan werken dus ik besloot om bij Kiara te blijven en niet naar school te gaan. Langzaamaan begon ze er wel beter uit te zien, en te reageren op aanrakingen en geluid. Tegen de tijd dat de dierenarts arriveerde stond ze zelfs al recht om voorzichtig wat rond te lopen. De dierenarts vond niets abnormaals bij haar en terwijl zij haar aan het onderzoeken was begon ze zelfs te fletsen, de schat. Ze heeft een vitaminespuitje gekregen en een ontstekingsremmer en even later leek ze weer de oude. Wel nog wat gedesorienteerd en haar pupillen blijven supergroot, maar ze drinkt goed en ze heeft eetlust. En ze kan nog steeds fletsen als geen ander. We gaan morgen toch sowieso nog eens naar de dierenarts, voor een check-up. Ik las online dat oudere katten (en ze is toch al zeker dertien) wel eens last kunnen hebben van een hoge bloeddruk en veel drinken en wijde pupillen zijn daar oa. symptomen van. Een beroerte krijgen kan daar een gevolg van zijn, dus misschien is dat wel vannacht gebeurd. Zeker zullen we natuurlijk nooit zijn, niemand heeft het zien gebeuren. Poor thing, mijn hart brak vanmorgen toen ik haar daar zo kwetsbaar zag liggen. Maar 't is een kranige, gelukkig :) Taaie tante. 

Isn't she gorgeous? 


Aangezien ik vandaag dus de hele dag heb thuis gezeten ben ik ook maar wat gaan online shoppen. Kwestie van mezelf toch wat cadeautjes te gunnen. Op Urban Outfitters zijn momenteel super kortingen! Als mijn budget wat groter was hadden ze mij meteen een hele container mogen opsturen, maar ik heb het bescheiden gehouden...

Ik droom al van alleen wonen...

Voor maar 6€, en hij kostte eerst 27€! SCORE!

En ik kocht ook film voor mijn Polaroid. Jammer genoeg is dat heel duur :( 25€ voor 8 foto's, auw mijn portefeuille. En FINALLY zal deze zeer binnenkort ook de mijne zijn (nog niet besteld though, wacht tot mijn geld op mijn PayPall-account staat, aaaaaah I hate to wait)


Lovely!
Zeker Pilger Bags uitchecken als je ook zo'n beauty cameratas wenst ;) Ze zijn niet heel goedkoop (maar denk eraan, ik zit met een beperkt budget, dus voor mij is zelfs een komkommer duur), maar ik ben er zeker van dat ze hun prijs waard zijn! Allereerst al omdat je dan niet met een OERlelijke doorsnee cameratas hoeft rond te lopen en ten tweede omdat de kans dat je ze gaan beroven omdat men weet dat je met een camera rondloopt aanzienlijk verkleint. Dat is zo, volgens statistieken die ik heb onderzocht. Sowieso.

En ze zijn gewoon mooi. Meer uitleg hoeft daar eigenlijk niet bij.

2 opmerkingen:

  1. Ik geef echt superveel om mijn katje en als je zo iets lijst krijg ik direct medelijden. Ik ben blij dat het beter gaat. Het is echt een schatje ♥
    Mooie spulletjes trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze is ondertussen weer de oude :) Eind goed al goed!

    BeantwoordenVerwijderen