vrijdag 4 november 2011

sollicitatie part two


Zoals je kan lezen, mocht ik op tweede gesprek gaan voor mijn sollicitatie! Driewerf hoera!
Deze keer wel een one-to-one gesprek, maar ik was niet nerveus. Gesprek ging zeer vlot en verliep wel goed. Volgende week weet ik meer. Thumbs up! Ook dan meer info over wat de job zou inhouden.

Om te vieren ben ik die avond naar Gent gegaan. Ok, dat was sowieso het plan. Maar 'vieren' sounds so fun! Het lief zit daar op kot en ik had deze week geen les, cheers! We zijn naar een SUPER goede cocktailbar geweest: de Limonada. Super gezellig, super trendy en helemaal niet zo duur (6€ per cocktail lijkt mij zeer reasonable). Als ik het dan toch moet zeggen: prijs/kwaliteit was dik in orde ;) De cocktail 'Strawberry Fields' is een absolute aanrader! Alsof je rietje rechtstreeks in een hele grote zoete aardbei steekt. NJAMMIE. En met zo'n leuke namen als 'Strawberry Fields', 'Water my melon', 'Risky Business', 'Trailor park bitch' en many more is het niet moeilijk om instant gelukkig te worden. Klassiekers zoals Mojito en Pina Colada stonden ook op de kaart, samen met nog wat specialere dingen zoals champagne met witte chocolade (Vanilla Lips). Die laatste ga ik volgende keer overigens uitproberen. Oh ja, volgende keer, sowieso!

Ripped panties


Strawberry Fields & Lotus

The next morning:

En morgen is het weer tijd voor BAZAAR BIZAR! Een vintage rommelmarktje in het jeugdhuis van Herk-de-Stad. ALLEN DAARHEEN! Doet me eraan denken dat ik nog AL mijn spullen moet bijeen zoeken. Better get started.
1 opmerking:

  1. Wat een leuke foto's! en whiteboardmarkers zijn zo tof hé!

    BeantwoordenVerwijderen