maandag 3 oktober 2011

Nazomer: check!

Wat een weer! Daar hebben we dan 2 maanden op liggen wachten. En als het schooljaar voor de meesten terug van start gaat, dan is het zover: zon in overvloed. Nu mij hoor je niet klagen. Ik heb terrasjes gedaan en aan het Schulens Meer gehangen, life is good. Alleen die muggen. Die mogen van mij part uitsterven. Of op z'n minst mij niet meer steken. Want waarom in hemelsnaam ben ik altijd diegene die geteisterd word door een ziljoen muggenbeten? Op de meest ondenkelijke plaatsen dan nog wel zoals tenen en vingers. Komop, doe nekeer serieus.
Vorige week heb ik eveens mijn eerste 'familieshoot' gedaan. Een gezin uit Lanaken. Ik ben vorig jaar al foto's gaan maken in hun zaak (ze hebben een supermooie bloembinderij), voor een meisje (Sofie!) van mijn klas, zij wou die foto's gebruiken in haar brochure die we moesten maken voor ons eindwerk. Zelf waren die mensen ook zeer blij met de foto's, en zo contacteerden ze mij (via Sofie) of ik ook eens geen foto's wou maken van hun gezin. Wel, natuurlijk!

Ik had dat nog nooit gedaan, zo'n familieshoot dus ik was wel wat zenuwachtig (no surprise there). Maar Sofie had mij al gerustgesteld dat dat echt suuuperleuke mensen en zelf ook heel creatief zijn.  Zondagmorgend om half 8 stonden we dus paraat. Sofie was meegegaan, omdat zij hen ook goed kent. Ik wreef het slaap uit m'n ogen et on y va! Omdat het nog zo vroeg was hing er nog mist over de velden en stond de zon heel laag. Men moet er wat voor over hebben, voor zo'n mooi licht :)

Een kleine sneakpeak:De Ridder: jullie waren fantastisch!
Ik hoop dat jullie, desondanks het vroege uur en de koude voeten, van de shoot hebben genoten en jullie blij zijn met het resultaat :) Ik kon mij in ieder geval geen betere 'eerste keer' voorstellen! Ook aan Sofie bedankt om mee te gaan op dat vroege uur en dat nog wel op een zondag. Merci! 

3 opmerkingen: